ROBOTTIRUOHONLEIKKURI-HUSQVARNA-520-AMMATTI
Tarjoustuote -15 %

Husqvarna Automower 520 ROBOTTIRUOHONLEIKKURI

9676621-21 | Varastossa 1 kpl
Husqvarna

Husqvarna Automower 520 ROBOTTIRUOHONLEIKKURI 9676621-21

Ammattimaiseen kalustokäyttöön suunniteltu robottileikkuri.

Husqvarna Fleet Service -palveluiden ansiosta voit ohjata leikkuria etäohjauksella ja seurata varastettua leikkuria tietokoneelta tai tabletilta.

Voit myös ohjata leikkuria ja sen asetuksia älypuhelimellasi.

GPS-avusteinen navigointi ja sääajastin takaavat vaativienkin nurmikoiden tasaisen leikkauksen, ja leikkuuväli säätyy automaattisesti ruohon kasvun mukaan.

Täydellinen leikkuutulos kaiken tyyppisissä nurmikoissa ja jyrkissä rinteissä, joiden kaltevuus on 45 % (24°) – sekä kuivalla että sateisella säällä.

Tukeva ja perusteellinen rakenne tekee laitteesta kestävän ja luotettavan.

LISÄVARUSTEET
Katso kaikki vaihtoehdot
ovh. 3299.00 €   2819.00 € 2273.39 € alv. 0%
  • Nopea toimitus paketeille ympäri Suomen
  • Monipuolinen sekä turvallinen maksutapahtuma
  • Vankka kokemus pienkoneista sekä mönkijöistä
  • Palveleva konetalo Jyväskylästä
Asiakkaat katsoivat myös näitä
STIHL VarioClean 500 ml SAHALLE
ovh. 15.30 €   14.90 € 12.02 € alv. 0%
Suojalasit, keltainen X
  18.90 € 15.24 € alv. 0%
SuperClean 300 ml
  22.00 € 17.74 € alv. 0%
HUSQVARNA-TRIMMERI-ASPIRE-T28
HUSQVARNA RUOHOTRIMMERI ASPIRE T28
ovh. 199.00 €   198.00 € 159.68 € alv. 0%
BLUETOOTH-STIHL-KUULOSUOJAIMET
Tarjoustuote
STIHL Dynamic BT Kuulonsuojaimet
ovh. 143.00 €   139.00 € 112.10 € alv. 0%
husqvarna-puhallin-aspire
HUSQVARNA Aspire B8X-P4A AKKUPUHALLIN
  229.00 € 184.68 € alv. 0%
Husqvarna 125B Lehtipuhallin
ovh. 349.00 €   249.00 € 200.81 € alv. 0%
Nahkaturvakengät, Classic 20
ovh. 239.00 €   219.00 € 176.61 € alv. 0%
Tuotetiedot
Metsätyöpusero Classic
  73.50 € 59.27 € alv. 0%
Tuotetiedot
Käsineet, Technical Grip
  8.50 € 6.85 € alv. 0%
Tuotetiedot
Pesuaine Active Cleaning, 1 L
  16.50 € 13.31 € alv. 0%
HUSQVARNA VALAISIN MONEEN KÄYTTÖÖN - TODELLA KIRKAS
ovh. 259.00 €   169.00 € 136.29 € alv. 0%
ActiveClean spray, 0,5 L SAHALLE
ovh. 13.90 €   9.90 € 7.98 € alv. 0%
Turvahousut classic
  126.90 € 102.34 € alv. 0%
Tuotetiedot

Husqvarna Fleet Services™

Husqvarna Fleet Services™ antaa sinulle mahdollisuuden seurata ja hallita useita leikkureita älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen välityksellä. Voit nähdä leikkureidesi tilannetiedon tai tarkan sijainnin, antaa ryhmäkomennon käynnistä, pysäytä tai pysäköi esimerkiksi ennen kuin myrsky saapuu. Helppo säätää asetuksia ja leikkuukorkeutta. Vastaanota hälytyksiä ja jäljitä leikkurisi sijainti varkaustapauksissa - mistä tahansa.

Automower Connect -yhteys vaaditaan asennuksen aikana sekä silloin, kun tehdään muutoksia EPOS-rajalangattomien mallien asennuksiin.

Ammattimainen käyttöjärjestelmä

Laitteen näyttö on suunniteltu käytettäväksi etänä. Eli toisin sanottuna kaikki säädökset ja hallinta tehdään ammattilaistyökalumme Husqvarna Fleet Servicesin avulla älypuhelimen tai pöytäkoneen/tabletin kautta. Tuotteessa olevat painikkeet; LED-valo kertoo tuotteen statuksesta, START / STOP -painike. Tämä helpottaa tuotteen käyttöä myös kokemattomien työntekijöiden käsissä ja ehkäisee mahdollisuuksia vandalismille.

GPS-avusteinen navigointi

GPS-avusteinen navigointi varmistaa puutarhan täydellisen kattavuuden jakamalla leikkuun tasaisesti. Se luo aluksi nurmikosta kartan raja- ja hakukaapelien sijainnin mukaan. Husqvarna Automower® säätää sitten leikkuukuviotaan vastaavasti varmistaakseen erinomaisen leikkuutuloksen.

Kolme hakukaapelia

Kolme hakukaapelia helpottavat latausasemalle paluuta sekä toimintaa monimuotoisella ja laajalla alueella.

Pyöräharjat

Kestävät, vaihdettavat pyöräharjat pitävät vetävät pyörät puhtaana, jolloin pito on paras mahdollinen.

Maastopyöräsarja

Maastopyörien karkeampi kuviointi varmistaa paremman pidon ja suorituskyvyn rinteissä ja muillla vaativilla alustoilla.

PARK-näppäin latausasemassa - PATENTOITU

Jos julkisella alueella, kuten puisto, urheilukenttä, golf-väylä, toimivan robottileikkurin halutaan palaavan latausasemalle, se onnistuu PARK-näppäimellä.

Ultra-silent-pyöränmoottorit

Pyöränmoottoreiden uusi teknologia ja kaksiportainen vaihteisto mahdollistavat ultrahiljaisen käytön. Erinomainen suorituskyky ilman häiritsevää melua, eikä 24/7 leikkaaminen häiritse naapurustoakaan.

Sähköinen leikkuukorkeuden säätö

Sähköinen leikkuukorkeuden säätö Husqvarna Automower® Connect -sovelluksella helpottaa halutun korkeuden säätämistä. Asetus löytyy myös ruohonleikkurin päävalikosta.

Sääajastin

Husqvarna Automower® säätää työajan nurmikon kasvuvauhdin mukaan, mikä tarkoittaa leikkuuajan maksimoimista nurmikon nopean kasvun aikana. Aurinkoisella tai kuivalla säällä, tai myöhään syksyllä, leikkuri leikkaa ajallisesti vähemmän, mikä vähentää sekä nurmikon että leikkurin kulumista.

Automaattinen käytävien tunnistus - PATENTOITU

Husqvarna Automower® tunnistaa kapeat käytävät automaattisesti ja pystyy kulkemaan myös todella ahtaista käytävistä. Leikkuri vaihtelee reittiään käytävien läpi kulkiessaan, jolloin nurmikkoon ei jää ikäviä uria.

Selviytyy haastavassa maastossa

Suuret, karkeakuvioiset pyörät varmistavat erinomaisen pidon myös liukkaalla alustalla. Leikkuri selviytyy jopa 45 %:n kallistumista.

Viisi etäkäynnistyspistettä

Nurmikko voidaan leikata tasaisesti joka puolelta, kun leikkuri on mahdollista ohjata viiteen eri pisteeseen patentoitua hakukaapelia pitkin. Etenkin suurilla alueilla on tärkeää olla useampi etäkäynnistyspiste.

Joustava latausaseman sijoittaminen

Latausasema on mahdollista asentaa joustavasti puutarhan eri kohtiin mahdollistaen yksinkertaisen asentamisen ja luotettavan telakoitumisen jatkuvasti.

Ainutlaatuinen leikkuujärjestelmä

Husqvarna Automower® leikkaa vähän, mutta säännöllisesti, minkä ansiosta nurmikko pysyy kauniina ja elinvoimaisena. Mattoveitsimäisen terävät terät on valmistettu kestävästä hiiliteräksestä ja kiinnitetty tukevaan terälautaseen, mikä varmistaa tehokkaan käytön ja erittäin pienen energiankulutuksen.

Spiraalileikkaus

Kohde- ja spiraalileikkuutoiminnot leikkaavat korkean ruohon tehokkaasti. Kun spiraalileikkuutoiminto on aktivoituna, terälevyn sensorit havaitsevat alueet, joissa ruoho on korkeampaa ja vaihtavat automaattisesti systemaattiseen spiraalikuvioon. Pisteleikkaustoiminto leikkaa nopeasti pienen alueen, jossa ruoho on korkeampaa. Tästä on hyötyä erityisesti esimerkiksi puutarhakalusteiden alle jäävällä alueella, kun kalusteet on ensin siirretty pois. Aseta leikkuri haluamallesi alueelle ja käynnistä pisteleikkaustoiminto. Leikkuri liikkuu tällöin tiiviissä spiraalikuviossa. Kun leikkuu on valmis, leikkuri palaa automaattitilaan.

Terälaitteen epätasapainon tunnistus

Häiriötön ja hiljainen toiminta terälaitteen automaattisen epätasapainon tunnistuksen ansiosta. Epätasapaino voi johtua puuttuvista, kahdesti kiinnitetyistä tai vaurioituneista teristä.

Etupuskuri

Kumisen etupuskurin ansiosta leikkuri kestää toistuvia törmäyksiä puiden, pensaiden ja muiden laitteen edessä olevien esineiden kanssa entistä paremmin.

GPS-pohjainen varkaussuojaus

Tuotteet on varustettu Automower Connect®/Husqvarna Fleet Services™-palveluilla, jotka seuraavat jatkuvasti GPS-sijaintia ja lähettävät tietoja matkapuhelimeen. Automower®-leikkurin asentaminen on turvallista ja varkausriskit ovat minimaalisia.

Luotettavuus

Robottiruohonleikkaamisessa on kysymys luotettavuudesta. Yli 20 vuoden kehitystyön tuloksena Husqvarnan robottileikkurikonsepti on tasolla, joka takaa parhaan mahdollisen luotettavuuden, laadun ja leikkuutuloksen minimaalisella käyttäjän avustuksella.

Hiljainen

Ainutlaatuisen leikkuumenetelmänsä ansiosta Automower® tekee työtään hiljaisesti ja ympäristöä häiritsemättä ja vain silloin, kun haluat.

Varasuojaus hälytysäänen ja PIN-koodin avulla

Varustettu kovaäänisellä hälyttimellä ja PIN-koodilukolla varkausriskin minimoimiseksi. Jos leikkuri kannetaan pois, kuuluu hälytys, joka voidaan poistaa käytöstä vain leikkurin yksilöllisellä PIN-koodilla.

Automaattinen lataus

Kun Automower® tarvitsee lisää virtaa, se etsii itse reittinsä latausasemalle ja lataa akkunsa automaattisesti.

Ajastin

Viikottaisen ajastintoiminnon avulla Automower® voidaan ohjelmoida leikkaamaan silloin, kun se parhaiten sopii.

Kallistus- ja nosto- ja törmäystunnistimet

Jos Automower® nostetaan maasta tai kaadetaan, leikkuuterät pysähtyvät automaattisesti. Terät on myös sijoitettu kauas leikkuukotelon reunoista. Jos Automower® törmää esteeseen, se pysähtyy ja vaihtaa suuntaa vahinkoa aiheuttamatta.

Säänkestävä

Automower® voi olla ulkona kellon ympäri, sillä se on suunniteltu toimimaan itsenäisesti sääoloista riippumatta. Automower® on tehty kestämään Pohjolan viileitä ja sateisia kesiä.

Vähäiset hiilipäästöt

Valitsemalla tämän tuotteen voit luottaa siihen, että se aiheuttaa vähemmän hiilidioksidipäästöjä aktiivisen käytön aikana verrattuna perinteiseen bensiinikäyttöiseen tuotteeseen. Tämä akkukäyttöinen tuote ei aiheuta lainkaan hiilidioksidipäästöjä käytön aikana, ja samalla se tarjoaa saman tehon ja laadukkaan tuloksen, jota voi odottaa miltä tahansa Husqvarna-tuotteelta. On kuitenkin tärkeää huomata, että hiilidioksidipäästöjä aiheutuu tuotteen elinkaaren muissa vaiheissa, kuten tuotannon, lataamisen ja hävittämisen aikana.

Tekniset tiedot

Kapasiteetti

Akun kapasiteetti 5.0 Ah Akun tyyppi Li-Ion
Akkuyksikön paino 0.7 kg Akun jännite 18 V
Latausvirta 2.2 A Virrankulutus leikkaustyön aikana 30 W
Keskimääräinen latausaika 50 min Keskimääräinen leikkuuaika yhdellä latauksella 75 min
Jännite 18 V Leikkuukapasiteetti tunnissa 92 m²
Maksimi rinnekapasiteetti leikkuualueen reunalla 15 % Työalueen maksimikallistus 45 %
Työalueen maksimikallistus 24 ° Aluekapasiteetti 2400 m²
Moottorien tyyppi Brushless DC motor (BLDC) Paino 13.3 kg
Leikkuukorkeus 20-60 mm Leikkuuleveys 24 cm
Tuotteen koko, P x L x K 72x56x31 cm Varashälytin Kyllä
Hallittavissa älypuhelinsovelluksella Husqvarna Fleet Services Leikkuujärjestelmä 5 nivellettyä terää
5 nivellettyä terää 6 kpl Seura hakukaapelia 3
Ajastin Kyllä Liikerata Epäsäännöllinen
Asiakkaat katsoivat myös näitä

Suojalasit, keltainen X

5449637-02
Varastossa 4 kpl
  18.90 € 15.24 € alv. 0%

Turvahousut classic

5295189-xx
Varastossa 2 kpl
  126.90 € 102.34 € alv. 0%

Käsineet, Technical Grip

5298803-xx
Varastossa 4 kpl
  8.50 € 6.85 € alv. 0%

Husqvarna 125B Lehtipuhallin

Tarjoustuote -29 %
9527156-43
Varastossa 5+
ovh. 349.00 €   249.00 € 200.81 € alv. 0%

SuperClean 300 ml

07824201002
Varastossa 5+
  22.00 € 17.74 € alv. 0%

STIHL VarioClean 500 ml SAHALLE

Tarjoustuote
00008819400
Varastossa 5+
ovh. 15.30 €   14.90 € 12.02 € alv. 0%

HUSQVARNA RUOHOTRIMMERI ASPIRE T28

HUSQVARNA-TRIMMERI-ASPIRE-T28
Tarjoustuote

TEHOKAS JA KÄYTÄNNÖLLINEN

9706202-04
Varastossa 5+
ovh. 199.00 €   198.00 € 159.68 € alv. 0%

STIHL Dynamic S3 nahkaturvasaappaat

008853201-xx
Varastossa 3 kpl
  298.00 € 240.32 € alv. 0%

STIHL Dynamic BT Kuulonsuojaimet

BLUETOOTH-STIHL-KUULOSUOJAIMET
Tarjoustuote
00008840519
Varastossa 2 kpl
ovh. 143.00 €   139.00 € 112.10 € alv. 0%

ActiveClean spray, 0,5 L SAHALLE

Tarjoustuote -29 %
5972557-01
Varastossa 5+
ovh. 13.90 €   9.90 € 7.98 € alv. 0%

Kumiturvasaappaat, Functional 28 (Pohja on nastoitettavissa)

5950024-xx
Varastossa 2 kpl
  114.90 € 92.66 € alv. 0%

Pesuaine Active Cleaning, 1 L

5838769-01
Varastossa 5+
  16.50 € 13.31 € alv. 0%

HUSQVARNA Aspire B8X-P4A AKKUPUHALLIN

husqvarna-puhallin-aspire

AKKUPUHALLIN

9706204-04
Varastossa 5 kpl
  229.00 € 184.68 € alv. 0%

HUSQVARNA VALAISIN MONEEN KÄYTTÖÖN - TODELLA KIRKAS

Tarjoustuote -35 %

TODELLA TEHOKAS VALO LAATUA RAKASTAVALLE

5366193-01
Varastossa 5+
ovh. 259.00 €   169.00 € 136.29 € alv. 0%

Metsätyöpusero Classic

5823351-XX
Varastossa 5 kpl
  73.50 € 59.27 € alv. 0%

Nahkaturvakengät, Classic 20

Tarjoustuote -8 %
5976594-xx
Varastossa 2 kpl
ovh. 239.00 €   219.00 € 176.61 € alv. 0%