Polaris Indy NM2919922

Polaris Indy

NM2919922 | Varastossa 1 kpl
2024 (850, 2-tahti) VAIN TÄMÄ KAPPALE TÄHÄN HINTAAN! INDY VR1 137" PARAS 850 URHEILUMALLI
  17990.00 € 14508.06 € alv. 0%

SAAT MEILTÄ VARMASTI SUOMEN PARHAAN RAHOITUKSEN. OTATHAN YHTEYTTÄ NIIN TEHDÄÄN SINULLE SOPIVIN RAHOITUSTARJOUS!!

Pyydä tarjous
  • Nopea toimitus paketeille ympäri Suomen
  • Monipuolinen sekä turvallinen maksutapahtuma
  • Vankka kokemus pienkoneista sekä mönkijöistä
  • Palveleva konetalo Jyväskylästä
NÄITÄ SAATAVILLA JO ENSI LUMILLE VAIN RAJOITETTU MÄÄRÄ. OLE NOPEA JA KYSY TARJOUS JOTTA ET JÄÄ ILMAN!! VAIN TÄMÄ KAPPALE TÄHÄN HINTAAN!

POLARIKSEN 2024 MALLIEN PARAS 850 URHEILUKELKKA ELI JOS HALUUT PARHAAN JA UUSIMMAN EI ENÄÄ TARVITSE MIETTIÄ TÄMÄ ON KELKKASI!!!!

KYSY USKOMATON SUPERVAIHTOTARJOUS!!!

KYSY SUPERTARJOUS KOTIINTOIMITUKSESTA!!!

MEILTÄ TÄHÄN USKOMATON SUOMEN HALVIN RAHOITUS!!!

klikkaa linkkiä ja tilaa kelkka suoraan kotiovelle https://www.keljonkonehuolto.fi/fin/polaris_indy-p-528780-433

Polaris Indy 850 VR1 on huippulaite reittikelkkailuun tehoa haluavalle. Patriot 850cc kone yhdistettynä TEAM voimalinjaan tekee kelkasta reittikelkkojen huippua! Markkinoiden paras uskomattoman iso 7S mittaristo tuo reittikartaston sekä kelkan tiedot helposti luettavaksi. Kisakentiltä tuttua ergonomiaa Kapea kuljettajan ajoasento, 122mm kapeampi konsoli ja 76mm kapempi polvien tila-alue. Enemmän liikkumatilaa ja hallittavuutta. Säädettävä Velocity iskunvaimennus tarjoaa erinomaisen vaimennuksen.

137" pitkä telamatto sekä Pro-CC telasto tuo uskomattomat ajo-ominaisuudet. Gripper sukset tekee ajosta tarkkaa kapeallakin reitillä ja sähköstartti tekee kelkan käynnistyksestä helppoa! Sähköisellä pakilla peruutat helposti kärrystä pois. Tämän mukavammaksi ei reittikelkkailua saa tehtyä kun voimaa riittää!

Muista tilata omasi niin et jää ilman tätä reittitykkiä, et tule pettymään varmasti. Markkinoiden paras 5v takuu! Kysy myös huippu vaihtotarjous! Rahoitus järjestyy myös.

Uskomaton vaihto kampanja: Hyvitämme ehjästä 2010 -> yli 300cc moottorikelkasta tähän kelkkaan vähintään 6000e! Tämä voimassa vain rajoitetun ajan!

Hyvitämme toimivasta yli 200cc moottorikekasta, moottoripyörästä tai mönkijästä vähintään 2000€!

Hyvitämme epäkuntoisesta mönkijästä, moottoripyörästä tai moottorikelkasta. tai toimivasta alle 200cc moottoripyörästä tai moposta vähintään 1000€!

Kelkat tulee varmasti loppumaan nopeasti toimi äkkiä ja tee elämäsi parhaat vaihtokaupat!

Käy nettisivuillamme: www.keljonkonehuolto.fi

KATSO UUSI UPEA POLARIS MK 2024 MALLISTO: https://www.keljonkonehuolto.fi/fin/uudet_ja_kaytetyt_laitteet-433?f_Ajoneuvolaji=Moottorikelkka&f_Ajamaton%20ajoneuvo=Kyll%C3%A4

KATSO SUPERTARJOUSVAIHDOKKIMME: https://www.keljonkonehuolto.fi/fin/uudet_ja_kaytetyt_laitteet-433?f_Ajoneuvolaji=Moottorikelkka&f_Ajamaton%20ajoneuvo=Ei

Uskomaton superetu meiltä saat tähän suomen halvimman rahoituksen! Meiltä tähän myös leasing rahoitus! Saat tehtyä Santander rahoituksen suoraan netissä ja saada päätöksen valmiiksi, vaikka et vielä muuten ole yhteydessä / sitoudu mihinkään. Klikkaa seur linkkiä: https://www.keljonkonehuolto.fi/fin/sivu/rahoitus
  • Jäähdytys: Nestejäähdytys
  • Vetotapa: Hihnaveto
  • Moottorin tyyppi: 2-tahti
  • Vuosimalli: 2024
  • Moottorin tilavuus (cm3): 850
  • Tyyppi: Sport - moottorikelkka