KTM 300 EXC Sixdays NM2953515

KTM 300 EXC Sixdays

NM2953515 | Varastossa 1 kpl
2024 (300, 2-tahti) Kattavilla vakiovarusteilla
  12630.00 € 10185.48 € alv. 0%

SAAT MEILTÄ VARMASTI SUOMEN PARHAAN RAHOITUKSEN. OTATHAN YHTEYTTÄ NIIN TEHDÄÄN SINULLE SOPIVIN RAHOITUSTARJOUS!!

Pyydä tarjous
  • Nopea toimitus paketeille ympäri Suomen
  • Monipuolinen sekä turvallinen maksutapahtuma
  • Vankka kokemus pienkoneista sekä mönkijöistä
  • Palveleva konetalo Jyväskylästä
KTM Exc mallisto on uudistunut täysin. Nyt on tarjolla lisää vauhtia, tehoa ja suorituskykyä. Jotain mitä ei ole ennen nähty!!!!

Six Days malli joka on suoraa paketista valmiina kisapoluille. Tässä vakio varusteena mm. Karttakytkin, pohjapanssari, järeämmät takajarrulevy ja -ratas, koneistetut t-kappaleet yms. yms.

300 EXC on pyörä sellaiselle kuskille joka ei ole valmis tekemään kompromisseja. Tästä löytyy teho, sitkeyttä, suorituskykyä... Kaikkea mitä kuljettava voisi toivoa. Legendaarinen 300 on nyt tullut markkinoille sellaisilla päivityksillä ettei ole varaa jättää hankkimatta. Tällä tulee kanssa kilpailijat ja ajokaverit ohi jos sellaista ei hanki itselleen.

Moottori tarjoaa n. 50hv tehon ja lähes 44Nm vääntöä. Vaikka tämä kuulostaa jo paperilla hyvältä on tämä pyörä koettava itse!!!


Uudistunut moottori TBI ruiskutuksella ja sähköisellä pakoaukonsäätimellä tarjoaa entistä tasaisemman voiman ulostulon koko kierrosalueelle. 2t mallisto tarjoaa uskomatonta keveyttä tiukempiinkin paikkoihin. Tällä pääset kilpakumppaneiden edelle!!!

Täysin uudistunut runko yhdessä uuden alustan kanssa tarjoavat aivan uudenlaista ajotuntumaa. Keulan uusi closed cartridge vaimennus takaa erinomaisen suorituskyvyn niin hitaammissa kuin kovemmissakin vauhdeissa. Etu ja taka iskunvaimennuksen säädöt saadaan tehtyä täysin ilman työkaluja. Tämän pyörän runko ja alusta tyydyttää kovemmankin kisakuskin tarpeet!!!!

Uudistunut ulkonäkö ei vain hivele silmiä vaan on suunniteltu maailman kovimpien kuljettajien mielipiteitä kuunnellen. Kaikki on suunniteltu parhaan suorituskyvyn ja ajotuntuman takaamiseksi. Tämä on päästävä kokeilemaan!!!

Myös ajovalot ovat kokeneet päivityksen. Uudella led etuvalolla saadaan 300% lisää valotehoa. Näillä näkee pidemmälläkin siirtymillä!!!

Tämä saadaan myös rekisteröityä. Ajoneuvovero 2085,90e

Tähänkin saatavilla rahoitus 0% korolla!

Tähän saatavilla myös kotiin toimitus!

Käy myös sivuillamme:
http://keljonkonehuolto.fi/

KATSO MUUT VAIHTOPYÖRÄMME:
https://www.keljonkonehuolto.fi/fin/uudet_ja_kaytetyt_laitteet-433?f_Ajoneuvolaji=Moottoripy%C3%B6r%C3%A4&f_Ajamaton%20ajoneuvo=Ei

KATSO UUDET PYÖRÄMME:
https://www.keljonkonehuolto.fi/fin/uudet_ja_kaytetyt_laitteet-433?f_Ajoneuvolaji=Moottoripy%C3%B6r%C3%A4&f_Ajamaton%20ajoneuvo=Kyll%C3%A4

TÄHÄN SAATAVISSA SUOMEN HALVIN RAHOITUS JA KOTIIN KULJETUS!
OTATHAN YHTEYTTÄ NIIN TEHDÄÄN SINULLE SOPIVIN RAHOITUSTARJOUS!
KYSY MYÖS HUIKEA VAIHTOTARJOUS!

UUTTA! VOIT NYT TEHDÄ SANTANDER RAHOITUKSEEN RAHOITUSKYSELYN JA SAADA PÄÄTÖKSEN SUORAAN NETISSÄ, KLIKKAA SEUR. LINKKIÄ: https://www.keljonkonehuolto.fi/fin/sivu/rahoitus
  • Moottorin tyyppi: 2-tahti
  • Vetotapa: Ketjuveto
  • Vaihteisto: Manuaali
  • Tyyppi: Enduro/Cross/All road/Off road
  • Moottorin tilavuus (cm3): 300
  • Vuosimalli: 2024