KTM 300 EXC NM2953146

KTM 300 EXC

NM2953146 | Varastossa 1 kpl

2023 (300, 2-tahti) Demo pyörä supertarjouksella!!! Suomen halvin rahoitus!!, 3 h

  9490.00 € Sovelletaan marginaaliverotusta  
Rahoitusesimerkki

Rahoituksen kesto: 24 KK


Demo pyörä nyt super tarjous hintaan! Nyt heti matkaan KTM EXC 300. Tällä pyörällä ajat haastavimmatkin paikat vaivattomasti ja jätät ajokaverit taakse. Pyörä jossa tehot riittää jokaiselle kuljettajalle, mutta on kuitenkin helposti hallittavissa. KTM TPI ruisku tekniikka takaa aivan uskomattoman sitkeyden pienille kierroksille ja erinomaisen hallittavuuden jokaisella kierrosalueella. Tässä on sitä tehoa jota ei tarvitse pelätä. Ainut oikea pyörä jatkuvasti päätään nostavaan hard enduroon. Kun olet päässyt kokeilemaan mikään muu ei enää kelpaa. EXC 300 tarjoaa 2-tahtikoneen hienon ja kevyen ajotuntuman ilman suuttimien vaihtelua ja bensan sekoittamista. Nauti siitä mihin olet pyörän ostanut eli AJAMISESTA! KTM ruisku tekniikka tuo 2t moottorin parhaat puolet esiin kelissä kuin kelissä ja tarjoaa uskomattoman hienon ajokokemuksen. Myös tämä pyörä saadaan rekisteröityä jolloin hintaan lisätään ajoneuvovero 1916,12e Käy myös sivuillamme: http://keljonkonehuolto.fi/ KATSO MUUT VAIHTOPYÖRÄMME: https://www.keljonkonehuolto.fi/fin/uudet_ja_kaytetyt_laitteet-433?f_Ajoneuvolaji=Moottoripy%C3%B6r%C3%A4&f_Ajamaton%20ajoneuvo=Ei KATSO UUDET PYÖRÄMME: https://www.keljonkonehuolto.fi/fin/uudet_ja_kaytetyt_laitteet-433?f_Ajoneuvolaji=Moottoripy%C3%B6r%C3%A4&f_Ajamaton%20ajoneuvo=Kyll%C3%A4 TÄHÄN SAATAVISSA SUOMEN HALVIN RAHOITUS JA KOTIIN KULJETUS! OTATHAN YHTEYTTÄ NIIN TEHDÄÄN SINULLE SOPIVIN RAHOITUSTARJOUS! KYSY MYÖS HUIKEA VAIHTOTARJOUS! UUTTA! VOIT NYT TEHDÄ SANTANDER RAHOITUKSEEN RAHOITUSKYSELYN JA SAADA PÄÄTÖKSEN SUORAAN NETISSÄ, KLIKKAA SEUR. LINKKIÄ: https://www.keljonkonehuolto.fi/fin/sivu/rahoitus
  • Moottorin tyyppi: 2-tahti
  • Vetotapa: Ketjuveto
  • Vaihteisto: Manuaali
  • Mittarilukema (h): 3
  • Tyyppi: Enduro/Cross/All Road/Off Road
  • Moottorin tilavuus (cm3): 300
  • Vuosimalli: 2023


Luoton kustannukset ja kuukausierä - luotto (EUR): 9490
Luottosumma/ostos (EUR) 9490
Maksuehdot 24 KK
Maksuaika (kk) 24
Vuosikorko (%) 12.90
Käsittelymaksu (EUR/kk) 3.90
Tilimaksu (EUR) 0.00
Todellinen vuosikorko (%) 14.22
Normaali kuukausierä (EUR)** 458.17
Luoton kustannukset (EUR) 1505.16
Maksettava kokonaismäärä (EUR) 10995.16

Mahd tilimaksu maksetaan kuukausi valinnan jälkeen
**Esimerkki edellyttää, että korko ja kulut eivät muutu esimerkin maksuajan aikana. Luoton muusta käytöstä voi myös seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Todellinen vuosikorko on laskettu KKV:n ohjesääntöjen mukaisesti.
Erikoismaksuehdoissa voi olla ilmoitettuna vähimmäiskuukausierä, joka voi aiheuttaa korkeamman kuukausierän kuin muuten saatava kuukausierä. Tässä tapauksessa takaisinmaksuaika lyhenee. RB käsittelee luottohakemuksen lain mukaisesti. RB säilyttää itsellään vapaan harkintaoikeuden.

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot: Suomi (avautuu uuteen ikkunaan) Svenska (öppnas i nytt fönster)

Yleiset ehdot: Suomi (avautuu uuteen ikkunaan) Svenska (öppnas i nytt fönster)