Husqvarna Automower 430X NERA ROBOTTILEIKKURI 9705352-21
Tarjoustuote -13 %

Husqvarna Automower 430X NERA ROBOTTILEIKKURI

9705352-21 | Varastossa 5+
Husqvarna

 Edistynyt robottiruohonleikkuri tarjoaa täydelliset tulokset monimutkaisten nurmikoiden leikkaamiseen jopa 3200 m² alueille. Tarkka leikkaustulos saavutetaan virtuaalisten rajojen avulla käyttäen Automower® Connect -sovellusta ja Husqvarna EPOS™ Plug-in Kit -lisävarustetta, joka on saatavilla valinnaisena.

Leikkuri on suunniteltu esteettiseen täydellisyyteen ja siinä on älykkäitä ominaisuuksia, kuten älykäs esteiden välttäminen, jopa 50%:n kaltevuuksien käsittely ja GPS-avusteinen navigointi. Voit räätälöidä nurmikkosi 24/7 luomalla useita työalueita ja tilapäisiä kiellettyjä alueita älypuhelimellasi Automower® Zone Control -toiminnolla.

Leikkuukorkeus, vähintään–enintään: 20-60 mm
GPS-pohjainen varkaussuojaus: Yes
Työalueen maksimikallistus: 50 %
Leikattavan alueen maksimikoko: 3200 m²

Lisävarusteet
ovh. 3999.00 €   3490.00 € 2814.52 € alv. 0%
  • Nopea toimitus paketeille ympäri Suomen
  • Monipuolinen sekä turvallinen maksutapahtuma
  • Vankka kokemus pienkoneista sekä mönkijöistä
  • Palveleva konetalo Jyväskylästä

 Langaton asennus saatavilla

Automower® NERA -sarja, joka on yhteensopiva älykkään Husqvarna EPOS™ Plug-in -sarjan kanssa, tarjoaa täysin räätälöitävän nurmikon ylläpidon vapauden luomalla virtuaalisia rajoja satelliittipohjaisen teknologian avulla, sen sijaan että käytettäisiin fyysisiä johtoja.

Automower® Zone Control AIM Tekniikalla


Automower® Zone Control ominaisuuden avulla voit luoda työalueita ja kieltoalueita Automower® Connect -sovelluksen kautta. Luo aluekohtaisia työalueita erilaisilla leikkuukorkeuks säädöillä ja aikatauluilla tai kieltoalueita estääksesi nurmikon leikkaaminen tietyillä alueilla tarvittaessa. Tuloksena on suurempi tarkkuus, parempi hallinta ja täydellinen leikkuutulos.


Object Detection & Avoidance


Built-in technology assists the mower to detect and avoid objects, reducing the risk of unplanned stops. The detections mode reduces the speed and makes collisions softer and the avoidance mode causes the mower to turn away and avoid impact.


Automower® Connect -sovellus

Hallitse leikkuriasi näppärästi ja helposti älypuhelimella Husqvarna Automower® Connect -sovelluksen avulla. Voit nyt hallita ja tarkkailla Husqvarna robottiruohonleikkuria koko sen leikkuualueella ja vapauttaa samalla itsesi kokonaan ruohonleikkuusta, kun voit olla varma, että leikkuri leikkaa koko nurmialueesi aina täydellisesti. Tee nurmikonhoito helpommaksi kuin koskaan Automower® Connect -sovelluksen avulla. Mobiili-, Wi-Fi ja Bluetooth -yhteydet saatavilla, tarkemmat tiedot riippuvat mallista.

*Bluetooth®-yhteys mahdollistaa jopa 30 metrin kantaman. Wi-Fi-yhteys tarjoaa sinulle yhteyden mistä tahansa kunhan leikkuri on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon. Mobiiliyhteys tarjoaa yhteyden mistä tahansa ja siihen sisältyy 10 vuoden datayhteys*. *Automower® Connect 10-vuoden datayhteys on voimassa vain, jos kolmas osapuoli pystyy tarjoamaan alueella toimivan datayhteyden tai -verkon.

GPS-avusteinen navigointi


Leikkurin GPS-järjestelmä luo puutarhasta kartan raja- ja hakukaapelien sijainnin mukaan. Husqvarna Automower® rekisteröi puutarhasta jo leikkaamansa alueet ja säätää liikeratansa sen mukaan. Näin taataan nurmikon optimaalinen leikkaaminen kaikkialta ja erinomainen leikkuutulos.

Erinomainen liitettävyys


Kaikki Automower® Connect -sovelluksella varustettu robottiruohonleikkurit ovat yhteensopivia Amazon Alexa ja Google Home -palvelujen kanssa. Husqvarna Automower® ryhtyy työhön, kun sille antaa äänikomennon älykaiuttimen kautta. Voit käyttää yleisimpiä komentoja, kuten aloita, lopeta ja pysäköi sekä saada pyytämällä leikkurin tilapäivityksiä.

Älykkäitä ominaisuuksia IFTTT:n avulla

Integroi Automower® vielä entistä enemmän osaksi omaa älykotiasi käyttämällä Automower® Connect -sovelluksen IFTTT-ominaisuutta. IFTTT:n avulla voit valmiiden ohjelmien lisäksi tehdä myös omia ajastuksia koneellesi. Ehkäpä haluaisit leikkurisi esimerkiksi lopettavan leikkauksen aina heti, kun lapsesi tulevat koulusta kotiin tai aina silloin, kun säätiedotus lupaa rankkasadetta. Tai ehkä toivoisit leikkurin seuraavan säätä erityisen tarkasti. IFTTT (“If This, Then That”) on ilmainen ja todella helppo käyttää.

GPS varashälytin

Tuotteet, joissa on varustettu GPS-seuranta, alkavat välittömästi seurata ruohonleikkurin GPS-sijaintia ja lähettävät ilmoituksia laitteeseesi Automower Connect® -sovelluksen kautta. Tämä minimoi varkausriskin ja pitää sinut tietoisena ruohonleikkurisi sijainnista kaiken aikaa.

Automower® Access

Uusi Automower Access on yhtä kuin interaktiivinen, huipputarkka värinäyttö, pyörivä kytkin ja valintapainike sekä tilailmaisin, jotka yhdessä tekevät robottileikkurin hallinnasta ja käytöstä intuitiivista ja edistyksellistä. Viestintä perustuu kuvakkeisiin, jotka yhdistyvät saumattoman käyttökokemuksen tarjoavaan Automower® Connect -sovellukseen.

Automower®-lisävarusteliitäntä

Saatavilla Automower® NERA -sarjassa, lisävarusteliitäntä mahdollistaa lisävarusteiden liittämisen leikkuriin tarjoten lisäominaisuuksia ja teknologiaa. Esimerkiksi Husqvarna EPOS™ Plug-in -sarja, joka tarjoaa langattoman asennuksen räätälöitävää nurmikonhoitoa varten.

Husqvarna AIM Tekniikka

Automower® Zone Controlin avulla voit luoda työalueita ja kieltoalueita Automower® Connect -sovelluksen kautta. Luo aluekohtaisia työalueita erilaisilla leikkuukorkeuksilla ja aikatauluilla tai kieltoalueita estääksesi nurmikon leikkausta tietyillä alueilla. Tuloksena on suurempi tarkkuus, parempi hallinta ja täydellinen leikkuutulos.

Automower® X-Line

Husqvarna Automower® X-Line on kattavin mallistomme, suunniteltu niille, jotka haluavat huippuluokan robottiruohonleikkurin. Varustettuna X-Line-toimintopaketilla, johon kuuluu Automower® Connect GPS-varkauden seurannalla, GPS-avusteinen navigointi, LED-ajovalot, etupuolen kumipuskuri ja X-Line-rungon muotoilu.

GeoFence

Määrittelemällä GeoFence-alue leikkuria varten Automower® Connect -sovelluksen avulla saat ilmoituksia puhelimeesi, jos leikkurisi siirtyy tämän ennalta määritellyn alueen ulkopuolelle. Tämä minimoi varkausriskin ja pitää sinut aina tietoisena leikkurisi sijainnista.

FOTA - Firmware-Over-The-Air


Mahdollisuus tehdä ohjelmistopäivityksiä automaattisesti, langattomasti Automower® Connect -sovelluksen kautta uusien ominaisuuksien ja päivitysten mahdollistamiseksi.

Järjestelmällinen leikkaaminen kapeissa käytävissä

Erinomaisen leikkuutuloksen varmistamiseksi robottileikkuri vaihtaa leikkuumallin satunnaisesta järjestelmälliseksi kapeissa käytävissä.

Pakkasanturi

Robottiruohonleikkuri keskeyttää leikkaamisen automaattisesti, jos lämpötila on liian alhainen ja suojaa siten nurmikkoa.

Rewilding Mode

Rewilding Mode tuo luonnon takaisin puutarhaan. Kun toiminto on käytössä, nurmikostasi kymmenen prosenttia jätetään luonnontilaan. Automower® jättää alueen leikkaamatta haluamasi ajan. Voit muuttaa alueen kokoa ja muotoa tai siirtää sitä milloin tahansa.

Automaattinen käytävien tunnistus

Husqvarna Automower® tunnistaa kapeat käytävät automaattisesti ja pystyy kulkemaan myös todella ahtaista käytävistä. Leikkuri vaihtelee reittiään käytävien läpi kulkiessaan, jolloin nurmikkoon ei jää ikäviä uria.

Sääajastin

Husqvarna Automower® säätää työajan nurmikon kasvuvauhdin mukaan, mikä tarkoittaa leikkuuajan maksimoimista nurmikon nopean kasvun aikana. Aurinkoisella tai kuivalla säällä, tai myöhään syksyllä, leikkuri leikkaa ajallisesti vähemmän, mikä vähentää sekä nurmikon että leikkurin kulumista.

Kohdeleikkaaminen

Ominaisuuden ansiosta Automower® pystyy leikkaamaan nopeasti rajallisen alueen pidemmän ruohon. Toiminto on erittäin kätevä esimerkiksi, jos pitää leikata puutarhakalusteiden alla oleva alue (kalusteet siirretty syrjään). Kun leikkuri on asetettu haluttuun kohtaan ja leikkuutavaksi on valittu neliöleikkaus, leikkuri leikkaa tiiviitä kierroksia. Kun se on saanut pidemmän ruohon leikatuksi, se palaa automaattiseen leikkuutapaan.

Tavoitekorkeus, jatkuva tasainen leikkuujälki

Parempaa leikkuutulosta varten, Tavoitekorkeus toiminto alentaa leikkuukorkeuden porrastettusti maksimista tavoitekorkeuteen 10 päivän sisällä.

Spiraalileikkaus

Automaattinen leikkuutoiminto, kun ruohon pituus vaihtelee. Leikkuulaitteen sensorit tunnistavat, kun leikkuri siirtyy pitkään ruohoon ja muuttaa leikkuumenetelmän systemaattisesta spiraalimalliin.

Profililit

Tekee käyttämisestä helpompaa, jos samaa leikkuria käytetään useammassa sijainnissa. Jokainen profiili voidaan nimetä persoonallisesti ja eri asennusten asetuksia on siten helppo vaihtaa.

Sähköinen leikkuukorkeuden säätö

Haluttu leikkuukorkeus on helppo säätää sähköisesti.

Helppo puhdistaa

Robottileikkurin ulkopinnat voi puhdistaa kätevästi vesiletkulla. Leikkuukotelo on helppo irrottaa leikkurin mukana toimitettavalla työkalulla.

Vähäiset hiilipäästöt

Valitsemalla tämän tuotteen voit luottaa siihen, että se aiheuttaa vähemmän hiilidioksidipäästöjä aktiivisen käytön aikana verrattuna perinteiseen bensiinikäyttöiseen tuotteeseen. Tämä akkukäyttöinen tuote ei aiheuta lainkaan hiilidioksidipäästöjä käytön aikana, ja samalla se tarjoaa saman tehon ja laadukkaan tuloksen, jota voi odottaa miltä tahansa Husqvarna-tuotteelta. On kuitenkin tärkeää huomata, että hiilidioksidipäästöjä aiheutuu tuotteen elinkaaren muissa vaiheissa, kuten tuotannon, lataamisen ja hävittämisen aikana.

  • Polttoainetyyppi: Battery
  • Leikkuuleveys: 24 cm
  • Moottorin tyyppi: Akku
  • Paino: 14.6 kg
  • GPS-pohjainen varkaussuojaus: Yes
  • Työalueen maksimikallistus: 50 %
  • Leikattavan alueen maksimikoko: 3200 m²
  • Aktiivinen aika enimmillään: 24 h
  • CE-hyväksytty: Kyllä
  • Hakumenetelmät: 4 hakutapaa
  • Kaksisuuntainen leikkuumenetelmä: Kyllä
  • Ultraäänisensori: Ei
  • Tuotteen koko, pituus: 75 cm
  • Tuotteen koko, leveys: 54 cm
  • Keskimääräinen leikkuuaika yhdellä latauksella: 145 min
  • Koettu äänitaso: 56 dB(A)
  • Latausasema: Kyllä
  • Latausvirta: 4.2 A
  • leikkuualan ollessa: 3200 m²
  • Leikkuujärjestelmä: 3 pivoting razor blades
  • Leikkuukapasiteetti tunnissa: 130 m²
  • Leikkuukorkeuden säätö: Electric
  • Maksimi rinnekapasiteetti leikkuualueen reunalla: 25 %
  • Maksimienergiankulutus kuukaudessa: 10 kWh
  • Rajakaapeli: 0 m
  • Pyöräharjat: Ei
  • Varaterät: 6 kpl
  • Tuotteen koko, korkeus: 28 cm