husqvarna-puhallin-aspire

HUSQVARNA Aspire B8X-P4A AKKUPUHALLIN

9706204-04 | Varastossa 5 kpl
Husqvarna

HUSQVARNA Aspire B8X-P4A puhallin sis, 18-C70 70w ja 18-B72 9706204-04

Tee pihan siistimisestä helppoa ja tehokasta 18 V:n akkua käyttävällä Husqvarna Aspire™ B8X-P4A -lehtipuhaltimella, joka on kompakti, suorituskykyinen ja kätevä säilyttää. UUTUUS!

Säädettävän, 3-portaisen nopeusasetuksen ansiosta se tuottaa aina oikean tehon kaikkeen herkistä kukkapenkeistä nurmikon märkiin lehtiin.

Mukava pehmeä kahva ja hyvin tasapainotettu, kevyt rakenne helpottavat lehtipuhaltimen käyttöä. Kuten kaikissa Husqvarna Aspire™ -sarjan malleissa, myös tässä tuotteessa on virtaviivainen musta muotoilu ja oranssit yksityiskohdat, jotka auttavat käyttäjää löytämään kaikki laitteen hallintapainikkeet kätevästi.

Kompakti koko, mukana tuleva räätälöity koukku ja irrotettava putki helpottavat säilytystä ahtaissa tiloissa.

18 V:n POWER FOR ALL ALLIANCE -akkujärjestelmä lisää joustavuutta ja vähentää säilytystilan tarvetta, koska yhtä akkua voidaan käyttää useisiin työkaluihin ja eri puutarhanhoitotuotemerkeille.

  229.00 € 184.68 € alv. 0%
  • Nopea toimitus paketeille ympäri Suomen
  • Monipuolinen sekä turvallinen maksutapahtuma
  • Vankka kokemus pienkoneista sekä mönkijöistä
  • Palveleva konetalo Jyväskylästä

Kompaktia tehoa

Kaikki Husqvarna Aspire™ -tuotteet on suunniteltu kompakteiksi ja kevyiksi, jotta niiden käyttäminen olisi mahdollisimman vaivatonta ja helppoa. Ne sisältävät paljon Husqvarnan innovatiivista teknologiaa, jonka tarkoituksena on maksimoida tuotteen kapasiteetti ja tehokkuus tarjoten mahtavia tuloksia kotipuutarhaasi.

Näppärä säilytys

Laitteen räätälöity koukku ja kompakti muotoilu tekevät säilytyksestä helppoa. Aspire™-työkaluja voi säilyttää myös ahtaammissa tiloissa säädettävien, kokoontaitettavien tai irrotettavien osien ansiosta eikä niiden siirtämiseen paikasta toiseen tarvita isoa autoa. Jokaisessa pakkauksessa mukana tulevan koukun avulla voit ripustaa tuotteet suoraan seinälle tai käyttää seinälle asennettavaa säilytyskiskoa, joka on osa Husqvarna Aspire™ -säilytysjärjestelmää. Säilytyskisko myydään erikseen.

POWER FOR ALL ALLIANCE -akkujärjestelmä

18 V:n POWER FOR ALL ALLIANCE -akkujärjestelmä soveltuu hienosti koti- ja puutarhatöihin. Samaa akkua voi käyttää useiden muiden työkalujen ja puutarhanhoitotuotemerkkien kanssa, mikä lisää laitteiden käytön joustavuutta ja vähentää varastoitavan tavaran määrää. Husqvarnan 18 V:n akkuja on saatavilla kahdessa koossa.

Akut on optimoitu Aspire™-työkaluja varten tehokkaamman virransyötön ja pidemmän käyttöajan varmistamiseksi, ja ne sopivat erilaisiin puutarhan tee-se-itse-projekteihin. Lisäksi akun kompakti koko ja keveys helpottavat käyttöä, joten kaikki työt sujuvat helpommin ja tehokkaammin.
Automower Aspire™ R4 ei kuulu POWER FOR ALL ALLIANCE -järjestelmään. Siinä on sisäänrakennettu akku.

Helppo käyttää

Husqvarna Aspire -tuoteperheen tyylikäs musta design on korostettu oransseilla yksityiskohdilla, jotka intuitiivisesti opastavat sinua laitteen käytössä. Puutarhan hoito sujuu käden käänteessä hyvän työergonomian, kuten säädettävien kahvojen ja kestävien materiaalien, ansiosta.

Pehmustettu kahva

Husqvarna Aspire™ -työkalujen pehmustetut kahvat varmistavat mukavan työskentelyn.

Monikäyttöinen

Siivositpa sitten ruohosilppua, lehtiä, lunta tai muuta puutarhajätettä, voit säätää puhallustehon helposti aina juuri kyseiseen työhön sopivaksi kolmeasteisen nopeussäätimen avulla.

Aspire™ käyttäjäystävällinen näyttö

Husqvarna Aspire™ -tuoteperheen digitaalisen näppäimistön ansiosta laitteen käyttö on todella helppoa. Digitaalisen näppäimistön avulla voit helposti kytkeä koneen päälle ja pois päältä nappia painamalla. Samalla näet kätevästi akun lataustilan, jotta tiedät aina kuinka paljon laitteessasi on virtaa jäljellä ja voit ladata tuotteen aina vain tarvittaessa.

Alhainen melutaso

Alhainen melutaso mahdollistaa työskentelyn aikaisemmin aamulla ja pidempään illalla naapureita häiritsemättä.

Husqvarna Connect

Älykkään Husqvarna Connect -sovelluksen avulla käytännölliset vinkit, käyttöohjekirjat ja varaosasuositukset ovat helposti saatavana. Bluetooth-toiminnon kautta saat lisätietoja esim. käyttöajoista, latauksen tilasta sekä ylläpito- ja huoltotarpeista. Sovelluksen voi ladata veloituksetta App Storesta tai Google Playsta.

Vähäiset hiilipäästöt

Valitsemalla tämän tuotteen voit luottaa siihen, että se aiheuttaa vähemmän hiilidioksidipäästöjä aktiivisen käytön aikana verrattuna perinteiseen bensiinikäyttöiseen tuotteeseen. Tämä akkukäyttöinen tuote ei aiheuta lainkaan hiilidioksidipäästöjä käytön aikana, ja samalla se tarjoaa saman tehon ja laadukkaan tuloksen, jota voi odottaa miltä tahansa Husqvarna-tuotteelta. On kuitenkin tärkeää huomata, että hiilidioksidipäästöjä aiheutuu tuotteen elinkaaren muissa vaiheissa, kuten tuotannon, lataamisen ja hävittämisen aikana.

Tekniset tiedot

Kapasiteetti

Akun kapasiteetti 4.0 Ah Akkulaturi P4A 18-C70
Akku ja laturi sisältyy Kyllä, 1 kpl molempia Akun tyyppi Li-Ion
Akun jännite 18 V Virtaus kotelossa, putkessa 10 m³/min
Ilmannopeus 40 m/s, 8 N Moottorityyppi BLDC (harjaton)
Tuotteen bruttopaino 5020 g Tuotteen koko, P x L x K 86.3x12.6x23.4 cm
Runkoputken halkaisija 72 mm Runkoputken pituus 475 mm
Paino ilman akkua 2 kg Äänentehotaso, taattu (LWA) 93 dB(A)
Äänenpaineentaso käyttäjän korvan kohdalla 82 dB(A) Päivittäinen tärinä (Aeqv) 0.4 m/s²
Päivittäinen altistus tärinälle (aika) 0.5 h Vastaava tärinäarvotaso (ahv, eq) etu-/takakahvassa 0.4 m/s²