HUSQVARNA-PENSASLEIKKURI-PUUTARHAAN

Husqvarna pensasleikkuri MUOTOILUUN ASPIRE AKUILLA

9707166-04 | Tilaustuote Maahantuojan varastossa
Husqvarna

Husqvarna pensasleikkuri ASPIRE S20-P4A, AKKU JA LATURI 9707166-04

Aspire™-viimeistelyleikkuri on akkukäyttöinen monitoimityökalu puutarhan tarkkuutta vaativiin tehtäviin, kuten nurmikon reunojen siistimiseen sekä pensaiden ja pensasaitojen muotoiluun.

Hyödynnä tehokas moottori ja suuri leikkuunopeus, joka mahdollistaa tarkan ja siistin leikkauksen myös herkän kasvuston ympäriltä. Vaihto eri leikkuupäiden välillä käy helposti ja ilman erillisiä työkaluja.

 

Tuotteen akku on yhteensopiva 18 V POWER FOR ALL - allianssin akkujärjestelmän kanssa, mikä takaa optimaalisen joustavuuden, koska yhtä akkua voidaan käyttää usean eri tuotemerkin työkalujen kanssa.

Tuotteen keveys ja kompakti rakenne helpottavat käyttöä, sillä se tarjoaa erinomaisen ohjattavuuden. Älykkään digitaalisen näppäimistön ansiosta voit käynnistää ja sammuttaa moottorin yhdellä napin painalluksella ja tarkastella akun tilaa helposti suunnitellaksesi työsi sen mukaan.

Tuote sammuu automaattisesti, jos sitä ei käytetä 180 sekuntiin, mikä vähentää loukkaantumisriskiä ja pidentää akun käyttöikää.

Tarvittavan säilytystilan minimoimiseksi viimeistelyleikkuri on yhteensopiva Aspire™-säilytysjärjestelmän kanssa, ja sen mukana toimitetaan räätälöity koukku kätevää seinäsäilytystä varten.

  199.00 € 160.48 € alv. 0%

Tilaa muistutus, kun tuotetta on taas saatavilla.

Hyväksyn sähköpostiosoitteeni tallentamisen ilmoituksen lähettämiseksi. Sähköpostiosoitteesi poistetaan tiedoistamme automaattisesti, kun ilmoitus on lähetetty tai viimeistään 3kk kuluttua.

  • Nopea toimitus paketeille ympäri Suomen
  • Monipuolinen sekä turvallinen maksutapahtuma
  • Vankka kokemus pienkoneista sekä mönkijöistä
  • Palveleva konetalo Jyväskylästä

POWER FOR ALL ALLIANCE -akkujärjestelmä

18 V:n POWER FOR ALL ALLIANCE -akkujärjestelmä soveltuu hienosti koti- ja puutarhatöihin. Samaa akkua voi käyttää useiden muiden työkalujen ja puutarhanhoitotuotemerkkien kanssa, mikä lisää laitteiden käytön joustavuutta ja vähentää varastoitavan tavaran määrää. Husqvarnan 18 V:n akkuja on saatavilla kahdessa koossa. Akut on optimoitu Aspire™-työkaluja varten tehokkaamman virransyötön ja pidemmän käyttöajan varmistamiseksi, ja ne sopivat erilaisiin puutarhan tee-se-itse-projekteihin. Lisäksi akun kompakti koko ja keveys helpottavat käyttöä, joten kaikki työt sujuvat helpommin ja tehokkaammin.

Automower Aspire™ R4 ei kuulu POWER FOR ALL ALLIANCE -järjestelmään. Siinä on sisäänrakennettu akku.

Pehmustettu kahva

Husqvarna Aspire™ -työkalujen pehmustetut kahvat varmistavat mukavan työskentelyn.

Husqvarna Connect

Älykkään Husqvarna Connect -sovelluksen avulla käytännölliset vinkit, käyttöohjekirjat ja varaosasuositukset ovat helposti saatavana. Bluetooth-toiminnon kautta saat lisätietoja esim. käyttöajoista, latauksen tilasta sekä ylläpito- ja huoltotarpeista. Sovelluksen voi ladata veloituksetta App Storesta tai Google Playsta.

Vähäiset hiilipäästöt

Valitsemalla tämän tuotteen voit luottaa siihen, että se aiheuttaa vähemmän hiilidioksidipäästöjä aktiivisen käytön aikana verrattuna perinteiseen bensiinikäyttöiseen tuotteeseen. Tämä akkukäyttöinen tuote ei aiheuta lainkaan hiilidioksidipäästöjä käytön aikana, ja samalla se tarjoaa saman tehon ja laadukkaan tuloksen, jota voi odottaa miltä tahansa Husqvarna-tuotteelta. On kuitenkin tärkeää huomata, että hiilidioksidipäästöjä aiheutuu tuotteen elinkaaren muissa vaiheissa, kuten tuotannon, lataamisen ja hävittämisen aikana.

Näppärä säilytys

Laitteen räätälöity koukku ja kompakti muotoilu tekevät säilytyksestä helppoa. Aspire™-työkaluja voi säilyttää myös ahtaammissa tiloissa säädettävien, kokoontaitettavien tai irrotettavien osien ansiosta eikä niiden siirtämiseen paikasta toiseen tarvita isoa autoa. Jokaisessa pakkauksessa mukana tulevan koukun avulla voit ripustaa tuotteet suoraan seinälle tai käyttää seinälle asennettavaa säilytyskiskoa, joka on osa Husqvarna Aspire™ -säilytysjärjestelmää. Säilytyskisko myydään erikseen.

Aspire™ käyttäjäystävällinen näyttö

Husqvarna Aspire™ -tuoteperheen digitaalisen näppäimistön ansiosta laitteen käyttö on todella helppoa. Digitaalisen näppäimistön avulla voit helposti kytkeä koneen päälle ja pois päältä nappia painamalla. Samalla näet kätevästi akun lataustilan, jotta tiedät aina kuinka paljon laitteessasi on virtaa jäljellä ja voit ladata tuotteen aina vain tarvittaessa.

Alhainen melutaso

Alhainen melutaso mahdollistaa työskentelyn aikaisemmin aamulla ja pidempään illalla naapureita häiritsemättä.

Tekniset tiedot

Akku & Kapasiteetti

Akkuyksikön paino 0.36 kg Akun tyyppi Li-Ion
Akun jännite 18 V Mukana toimitettavien akkujen lukumäärä 1
Välityssuhde 4.33 Moottorityyppi PMDC (2-harjainen)
Leikkuunopeus 2800 leikkuuta/min Terän väli 8 mm
Kulmavaihteen kulma 16 ° Kokonaispituus sis. leikkuulaite. 52 cm
Terän pituus 20 cm Tuotteen koko, P x L x K 52x8.46x13.6 cm
Suositeltava oksan maksimihalkaisija 7.6 mm Paino ilman akkua 1.2 kg
Äänentehotaso, taattu (LWA) 84 dB(A) Äänenpaineentaso käyttäjän korvan kohdalla 75 dB(A)
Päivittäinen tärinä (Aeqv) 2.2 m/s² Päivittäinen altistus tärinälle (aika) 0.07 h