ERIDE-S300-STIGA
Tarjoustuote -24 %

STIGA e-RIDE S300 48V-30AH SÄHKÖINEN AJOLEIKKURI

2T0660481/ST1 | Varastossa 1 kpl

STIGA e-RIDE S300 48V-30AH SÄHKÖINEN AJOLEIKKURI (2T0660481/ST1)

 

Sivullepuhaltava, tehokas e-Ride S300 -akkukäyttöinen puutarhatraktori puhaltaa leikatun ruohon nurmikolle siistiksi riveiksi.

Sen voimanlähteenä olevat voimakkaat 30 Ah premium-laatuiset (Li-Ion) akkukennot - STIGAn Italiassa kehittämät ja testaamat - mahdollistavat jopa 3 500 m2 nurmialueen leikkaamisen ja jopa 45 minuutin työskentelyn yhdellä latauksella.

Ja ajoleikkurin 98 cm leikkuuleveyden ansiosta leikkaat enemmän nurmea vähemmässä ajassa.

ovh. 4590.00 €   3490.00 € 2814.52 € alv. 0%
  • Nopea toimitus paketeille ympäri Suomen
  • Monipuolinen sekä turvallinen maksutapahtuma
  • Vankka kokemus pienkoneista sekä mönkijöistä
  • Palveleva konetalo Jyväskylästä

Akkukäyttöinen, polttoainevapaa ja stressitön ajoleikkuri.


Kojelauta, jossa mm. nopea sähköisen leikkuulaitteen kytkennän painike, hälytys ja akun lataustaso.


Jarrut on integroitu sähkömoottorijärjestelmään, ei jarrupoljinta. Vapauta vain ajopoljin ja traktori pysähtyy automaattisesti.


Leikkuumenetelmät sivullepuhallus ja silppuava leikkuu


Leikkuuleveys 98 cm. 7-portainen leikkuukorkeuden säätö


48V, 30 Ah akku ja vakiolaturi vakiovarusteena.

Pikalaturi saatavana lisävarusteena.e-Ride S300 -akkukäyttöisen ajoleikkurin 48V, 30 Ah akku tarjoaa kaikki parhaat puolet: polttomoottorikäyttöisen puutarhatraktorin voiman - ilman päästöjä ja melua - sekä tehokkaan ja kestävän akun, minkä ansiosta voit työskennellä jopa 45 minuuttia yhdellä latauksella.

Laitteen hallintaa helpottavassa kojelaudassa on akun latauksen tila sekä sähköinen leikkuulaitteen nopean kytkennän painike. 1,2 kW vetomoottori mahdollistaa jopa 9,5 km/h ajonopeuden. Kaksi terämoottoria, 1,5 kW per terä (yhteensä 3 kW) ilman hihnoja, hihnapyöriä ja kalliita huoltoja. Jokainen leikkuujakso on nopeaa e-Ride S300 -traktorin ison, 98 cm leikkuuleveyden ja 7-portaisen (25-80 mm) leikkuukorkeuden säädön ansiosta.


Akkukäyttöisyyden ansiosta bensiinitön ja hiljaisempi leikkuu


Tehokkaan 48V, 30 Ah akun ansiosta tämä akkutraktori suoriutuu jopa 3 500 m2 nurmialueista jopa 45 minuutissa yhdellä latauksella - ilman polttomoottorikäyttöisen traktorin melua ja päästöjä.


Leikkuumenetelmät sivullepuhallus ja silppuava leikkuu


Puhaltaa tehokkaasti leikatun ruohon traktorin sivulle tai silppuaa ruohon nurmikon luonnolliseksi lannoitteeksi asentamalla vakiovarusteena olevan Multiclip-tulpan.


Kojelauta


Helppokäyttöinen kojelauta, jossa helppo leikkuulaitteen kytkennän painike, akun lataustilanne ja LED-hälytys.


e-Ride sähköinen voimansiirto


STIGA:n e-Ridelle kehittämä ja suunnittelema sähköinen voimansiirto, jossa on 1,2 kW vetomoottori. Tasainen nopeuden säätö, maksiminopeus 9,5 km/h. Kaksi terämoottoria antaa 3 kW (1,5 kW per terä) tasaisen tehon - ilman hihnoja tai hihnapyörien huoltotoimenpiteitä.

  • Käyttövoima: Bensiini
  • Tyyppi: Ympäristökoneet
  • Osasto: Ruohonleikkurit