POLARIS VES EXTREME 4L (4) 502691

POLARIS VES EXTREME 4L (4)

502691 | Varastossa 5+

NYT JÄTTIERÄ NELJÄN LITRAN VES EXTREMEÄ JÄRKYTTÄVÄN HALVALLA!!

VES Extreme Duty Advantage: Äärimmäinen suorituskyky vaatii äärimmäistä voiteluainetta – se oli Polaris VES Extremen perusta. Se on todennettu laboratorio- ja kilpailutesteissä ylittävän johtavien jälkimarkkinoiden 2-tahtiöljyjen moottorin suojauksen ja puhtauden. Tämä erittäin vakaa esteripohjainen kaava virtaa äärimmäisessä kylmissä olosuhteissa ja säilyttää erinomaisen moottorin suojauksen ja voitelun korkeassa kuumuudessa ja korkeissa kierrosluvuissa.

 

Korkean suorituskyvyn synteettinen kaava: VES Extreme käyttää Powersports-luokan PAO- ja Ester-täyssynteettisiä perusöljyjä, jotka tarjoavat parhaan suorituskyvyn ja moottorin suojauksen Polaris 2-tahti moottorikelkkamoottoreille. Äärimmäiset kylmävirtausominaisuudet tarjoavat välittömän voitelun ja kylmäkäynnistyssuojan jopa äärimmäisissä pakkasen lämpötiloissa. Suurempi kalvon lujuus vähentää kulumista eikä hajoa suojassa korkeimmissa vaatimuksissa.

 

Seuraavan sukupolven lisäainejärjestelmä: Patentoidut kulumista estävät ja puhdistusaineet sekä uusimman sukupolven dispergointiteknologiamme auttavat pitämään sisäiset osat uusilta, suojaavat moottorin osia ja palavat puhtaina vähentäen hiilikertymiä ja kerääntymiä kriittisiin moottorin osiin, kuten mäntiin, renkaisiin ja pakoventtiilit. Samoin lisäaineet estävät ruostetta, tarjoavat erinomaisen korroosiosuojan moottorin sisäisille osille ja minimoivat etanoliin sekoitettujen polttoaineiden ja kosteuden negatiiviset vaikutukset sesongin ulkopuolella tapahtuvan varastoinnin aikana.

ovh. 92.11 €   69.00 € 55.65 € alv. 0% 30 päivän alin hinta: 69.00 € ja ennen kampanjaa: 69.00 €  

Polaris Alkuperäinen mönkijän/moottorikelkan varaosa. Osta tämä tuote suoraan verkkokaupastamme: https://keljonkonehuolto.fi/fin/polaris_polaris_ves_extreme_4l_4-p-71606 - 502691
  • Merkki: Polaris
  • Malli: POLARIS VES EXTREME 4L (4) 502691
  • Varaosan osasto: Muut varaosat ja tarvikkeet
  • Varaosan tyyppi: Mönkijän varaosat ja tarvikkeet