Husqvarna Automower® 420 ROBOTTILEIKKURI 9676731-21
Tarjoustuote -15 %

Husqvarna Automower® 420 ROBOTTILEIKKURI

9676731-21 | Varastossa 5+
Husqvarna

Hyvin varusteltu isokokoinen robottiruohonleikkuri haastavien nurmikoiden tehokkaaseen leikkaamiseen. Sopii suurien, korkeintaan 2 200 m²:n alueiden leikkaamiseen ja selviytyy myös jyrkissä rinteissä, joiden kaltevuus on enintään 45 %.

Älykäs tekniikka säätää leikkaamisen nurmikon kasvuvauhdin mukaan, mahdollistaa tavallista pidemmän ruohon pisteleikkauksen rajatulla alueella ja ohjaa leikkurin kapeiden kohtien läpi. Suuren ja helppokäyttöisen näytön sekä intuitiivisen valikon avulla leikkurin voi määrittää leikkaamaan haluttuna ajankohtana. Valkoinen värikuori on saatavana lisävarusteena.

Asennussarja
Katso kaikki vaihtoehdot
ovh. 2699.00 €   2283.00 € 1841.13 € alv. 0%
  • Nopea toimitus paketeille ympäri Suomen
  • Monipuolinen sekä turvallinen maksutapahtuma
  • Vankka kokemus pienkoneista sekä mönkijöistä
  • Palveleva konetalo Jyväskylästä
Lisäosat
Husqvarnan Turvaterät 9 kpl, pitkäikäinen
  18.47 € 14.90 € alv. 0%
Husqvarna Liitin, 5 kpl
  9.90 € 7.98 € alv. 0%
Husqvarna Turvaterät 6 kpl Swing, pitkäikäinen
  21.69 € 17.49 € alv. 0%
Rajakaapeli 150 m Standard 2,7 mm, musta, myyn
  94.50 € 76.21 € alv. 0%
Husqvarna Turvaterä 6 kpl Endurance HSS, kestävä
  26.53 € 21.40 € alv. 0%

Hyvin varusteltu isokokoinen robottiruohonleikkuri haastavien nurmikoiden tehokkaaseen leikkaamiseen. Sopii suurien, korkeintaan 2 200 m²:n alueiden leikkaamiseen ja selviytyy myös jyrkissä rinteissä, joiden kaltevuus on enintään 45 %. Älykäs tekniikka säätää leikkaamisen nurmikon kasvuvauhdin mukaan, mahdollistaa tavallista pidemmän ruohon pisteleikkauksen rajatulla alueella ja ohjaa leikkurin kapeiden kohtien läpi. Suuren ja helppokäyttöisen näytön sekä intuitiivisen valikon avulla leikkurin voi määrittää leikkaamaan haluttuna ajankohtana. Valkoinen värikuori on saatavana lisävarusteena.

Bluetooth® sovellus, Automower® Connect@HOME, antaa sinulle mahdollisuuden hallita leikkuriasi älypuhelimen välityksellä. Voit antaa helposti komennon käynnistää, pysäyttää tai pysäköidä ja tarkistella ja muuttaa asetuksia. Bluetooth®-yhteys jopa 10 metrin päähän. Vakiona 300- ja 400-sarjan Standard-malleissa.
Automower® Connect@HOME
Pyöränmoottoreiden uusi teknologia ja kaksiportainen vaihteisto mahdollistavat ultrahiljaisen käytön. Erinomainen suorituskyky ilman häiritsevää melua, eikä 24/7 leikkaaminen häiritse naapurustoakaan.
Ultra-silent-pyöränmoottorit
Malliston kärkituotteet on varustettu vähintään kahdella hakukaapelilla, jotka helpottavat ja nopeuttavat työtä etenkin monimuotoisissa puutarhoissa.
Kaksi hakukaapelia
Haluttu leikkuukorkeus on helppo säätää sähköisesti.
Sähköinen leikkuukorkeuden säätö
Husqvarna Automower® säätää työajan nurmikon kasvuvauhdin mukaan, mikä tarkoittaa leikkuuajan maksimoimista nurmikon nopean kasvun aikana. Aurinkoisella tai kuivalla säällä, tai myöhään syksyllä, leikkuri leikkaa ajallisesti vähemmän, mikä vähentää sekä nurmikon että leikkurin kulumista.
Sääajastin
Husqvarna Automower® tunnistaa kapeat käytävät automaattisesti ja pystyy kulkemaan myös todella ahtaista käytävistä. Leikkuri vaihtelee reittiään käytävien läpi kulkiessaan, jolloin nurmikkoon ei jää ikäviä uria.
Automaattinen käytävien tunnistus
Suuret, karkeakuvioiset pyörät varmistavat erinomaisen pidon myös liukkaalla alustalla. Leikkuri selviytyy jopa 45 %:n kallistumista.
Selviytyy haastavassa maastossa
Nurmikko voidaan leikata tasaisesti joka puolelta, kun leikkuri on mahdollista ohjata viiteen eri pisteeseen patentoitua hakukaapelia pitkin. Etenkin suurilla alueilla on tärkeää olla useampi etäkäynnistyspiste. Kun GPS-avusteinen navigointi on aktivoitu (tietyt mallit), niin etäkäynnistyspisteet asettuvat automaattisesti, eikä manuaalisia asetuksia enää tarvita.
Viisi etäkäynnistyspistettä
Latausasema on mahdollista asentaa joustavasti puutarhan eri kohtiin mahdollistaen yksinkertaisen asentamisen ja luotettavan telakoitumisen jatkuvasti.
Joustava latausaseman sijoittaminen
Terälaitteen automaattisen epätasapainon tunnistuksen ansiosta hiljainen ja ongelmaton käyttö. Epätasapaino saattaa aiheutua puuttuvasta, päällekkäin asennetuista tai vaurioituneesta terästä.
Terälaitteen epätasapainon tunnistus
Automaattinen leikkuutoiminto, kun ruohon pituus vaihtelee. Leikkuulaitteen sensorit tunnistavat, kun leikkuri siirtyy pitkään ruohoon ja muuttaa leikkuumenetelmän systemaattisesta spiraalimalliin.
Spiraalileikkaus
Ominaisuuden ansiosta Automower® pystyy leikkaamaan nopeasti rajallisen alueen pidemmän ruohon. Toiminto on erittäin kätevä esimerkiksi, jos pitää leikata puutarhakalusteiden alla oleva alue (kalusteet siirretty syrjään). Kun leikkuri on asetettu haluttuun kohtaan ja leikkuutavaksi on valittu neliöleikkaus, leikkuri leikkaa tiiviitä kierroksia. Kun se on saanut pidemmän ruohon leikatuksi, se palaa automaattiseen leikkuutapaan.
Kohdeleikkaaminen
Tekee käyttämisestä helpompaa, jos samaa leikkuria käytetään useammassa sijainnissa. Jokainen profiili voidaan nimetä persoonallisesti ja eri asennusten asetuksia on siten helppo vaihtaa.
Profililit
Korkearesoluutioinen, suuri näyttö, jossa selkeä ja havainnollinen graafinen menu. Helppo ja miellyttävä käyttää. Asetuksiin liittyvä selostus helpottaa yksilöllisten asetusten tekoa.
Graafinen näyttö, suuri koko
Robottiruohonleikkaamisessa on kysymys luotettavuudesta. Yli 20 vuoden kehitystyön tuloksena Husqvarnan robottileikkurikonsepti on tasolla, joka takaa parhaan mahdollisen luotettavuuden, laadun ja leikkuutuloksen minimaalisella käyttäjän avustuksella.
Luotettavuus
Ainutlaatuisen leikkuumenetelmänsä ansiosta Automower® tekee työtään hiljaisesti ja ympäristöä häiritsemättä ja vain silloin, kun haluat.
Hiljainen
Husqvarna Automower® leikkaa vähän, mutta säännöllisesti, minkä ansiosta nurmikko pysyy kauniina ja elinvoimaisena. Mattoveitsimäisen terävät terät on valmistettu kestävästä hiiliteräksestä ja kiinnitetty tukevaan terälautaseen, mikä varmistaa tehokkaan käytön ja erittäin pienen energiankulutuksen.
Ainutlaatuinen leikkuujärjestelmä
Sähkökäyttöinen Automower® on täysin päästötön.
Ei pakokaasupäästöjä
Leikkuri on varustettu erilaisilla korkeatasoisilla suojaustasoilla varkauksia vastaan. Jos leikkuri viedään pois työalueeltaan, voimakas hälytysääni aktivoituu, joka voidaan kytkeä pois vain leikkurin omalla PIN-koodilla.
Varasuojaus hälytysäänen ja PIN-koodin avulla
Kun Automower® tarvitsee lisää virtaa, se etsii itse reittinsä latausasemalle ja lataa akkunsa automaattisesti.
Automaattinen lataus
Tehokas energian hallinta tarkoittaa pientä virrankulutusta, minkä vuoksi Automower®-leikkurin käyttökustannukset ovat vain murto-osa perinteisten ruohonleikkureiden kuluista.
Alhainen energiankulutus
Sinä päätät, milloin haluat Automower®-leikkurin tekevän työtään. Se pystyy leikkaamaan kellon ympäri seitsemänä päivänä viikossa.
Ajastin
Jos Automower® nostetaan maasta tai kaadetaan, leikkuuterät pysähtyvät automaattisesti. Terät on myös sijoitettu kauas leikkuukotelon reunoista. Jos Automower® törmää esteeseen, se pysähtyy ja vaihtaa suuntaa vahinkoa aiheuttamatta.
Kallistus- ja nosto- ja törmäystunnistimet
Automower® voi olla ulkona kellon ympäri, sillä se on suunniteltu toimimaan itsenäisesti sääoloista riippumatta. Automower® on tehty kestämään Pohjolan viileitä ja sateisia kesiä.
Säänkestävä



Tekniset tiedot

Akkutuotteet

Akun kapasiteetti 4.0 Ah
Akkuyksikön paino 0.65 kg
Akun tyyppi Li-Ion
Akun jännite 18 V
Latausvirta 2.2 A
Latausjärjestelmä Automaattinen
Connected digital function set (calc) Premium : Released 2018-06-28 AMC@Home : N/A N/A
Virrankulutus leikkaustyön aikana 30 W
Keskimääräinen latausaika 50 min
Keskimääräinen leikkuuaika yhdellä latauksella 75 min
Utilized Battery Capacity 3.2 Ah
Jännite 18 V

 

Kapasiteetti ja Moottori

Leikkuukapasiteetti tunnissa 92 m²
Leikkuukapasiteetti tunnissa 990 ft²
Maksimi rinnekapasiteetti leikkuualueen reunalla 15 %
Työalueen maksimikallistus 45 %
Työalueen maksimikallistus 24 °
Yleinen teholähde 2200 m²
Työskentelyalueen kapasiteetti Akku
Leikattavan alueen maksimikoko 2200 m²
Terämoottorin tyyppi Brushless DC motor (BLDC)
Pyörämoottorin tyyppi Brushless DC motor (BLDC)
Polttoainetyyppi Battery

 

Varusteet ja mitat

Tuotteen bruttopaino 25000 g Varashälytin Kyllä
Tuotteen nettopaino 20300 g Ohjattava oman applikaation avulla Automower® Connect@Home
Leikkuukorkeus, vähintään–enintään 20-60 mm Värikoodi Harmaa
Leikkuuleveys 24 cm Connectivity Bluetooth®
Tuotteen koko, P x L x K 72x56x31 cm Leikkuujärjestelmä 3 nivellettyä mattoveitsimäistä terää
Paino 11.5 kg Näyttö MonoChrome Graphical Display 2,8”
PIN-koodi Kyllä Varaterät 6 kpl
Hakumenetelmät 4 hakutapaa Hakukaapeli Kyllä
Ajastin Kyllä Seura hakukaapelia 2
Kaapelikiinnikkeet 0 kpl Kahvan tyyppi Integroitu
Kallistustunnistin Kyllä Ajovalot Ei
Aikalukko Kyllä Kotisignaali Kyllä
Ultraäänisensori Ei Laitteiston lukitus Kyllä
Näppäimistö Keypad and display/App Nostotunnistin Kyllä
Renkaiden pintakuviointi Keskikarhea kuviointi Rajakaapeli 0 m
    Liikerata Epäsäännöllinen