Ajankohtaista

Ajankohtaista:

KELJON KONEHUOLTO ON MUUTTANUT UUSIIN HUIPPUNYKYAIKAISIIN TILOIHIN JYVÄSKYLÄN VAAJAKOSKELLE OSOITTEESEEN HAAPANIEMENTIE 1 40800 JYVÄSKYLÄ KATSO AJANKOHTAISET SUPERTARJOUKSEMME!!! www.keljonkonehuolto.fi , https://huutokaupat.com/keljon-konehuolto-oy ja https://www.nettimoto.com/yritys/1628079804

!!

Nyt uskomaton tarjous Kaikki käytetyt koneet kotiin toimitettuna veloituksetta (400km säteellä Jyväskylästä) kun tilaat koneen nettikaupastamme Huom. tarjoukseen sisältyy myös kaikki edellä mainitut superedut!!! tarjous voimassa rajoitetun ajan toimi nopeasti parhaat menee ensin!! KLIKKAA TEKSTIÄ KATSO VALIKOIMA!!!

NYT SUURIN OSA NETTIKAUPPAMME TUOTTEISTA RAHTIVAPAASTI!!! TUTUSTU UUDISTETTUUN NETTIKAUPPAAMME KLIKKAAMALLA TÄTÄ TEKSTI MEILTÄ LÖYTYY KÄYTETTYÄ JA UUTTA OSAA TARVIKETTA JNE… TOIMI NOPEASTA PARHAAT TAVARAT MENEE ENSIN!!!

huom: helpoiten pystyt selvittämään tarvitsemasi osan hinnan ja saatavuuden kun katselet siihen polariksen tehtaan omalta varaosaselaimelta (em. linkki) oikean tuotenumeron ja https://www.polaris.fi/tietoa-tuotteista/varaosakuvasto ja syötät sen www.keljonkonehuolto.fi etusivulta löytyvään hakukenttään

-RAHASTA EI KAUPAT JÄÄ KIINNI MEILTÄ SAAT SUPERSUOSITUT RAHOITUKSET NAURETTAVAN HALVOILLA SIVUKULUILLA!!!

-MEILTÄ TIETENKIN MYÖS TAATUT SUPERVAIHTOTARJOUKSET ESIM. MOOTTORIKELKKOJEN VAIHTO MÖNKIJÄÄN JNE…!!!

NYT KANNATTAA TULLA KAEMPAAKIN JOKAISELLE SOPIVA AJOPELI LÖYTYY VALIKOIMISTA!!!

NYT MYYDÄÄN KOEAJO JA VAIHTOMOOTTORIPYÖRÄT AIVAN HUIMIN NETTOHINNOIN TOIMI NOPEASTI PARHAAT VIEDÄÄN ENSIN!!!! KLIKKAA KUVAA ALHAALLA KATSO MITÄ JÄLJELLÄ!!!

NYT HUIMAETU 4WD VAIHTOMÖNKKÄREIHIN KAUPAN PÄÄLLE 1134KG KAUKO-OHJATTU VINSSI JA KIINNIKESRJ. TAI KUNNON TEHDASTEKOINEN 152CM AURAPAKETTI TAI KUNNON MONITOIMIKÄRRY (kippaava, irrotettavilla päädyillä ja pyörivällä vetopäällä)  TAI 27 TUUMAISET KARKEAT RENKAAT TOIMI NOPEASTI PARHAAT VIEDÄÄN ENSIN!!! KLIKKAA KUVAA KATSO MITÄ JÄLJELLÄ!!! LISÄKSI SAAT VIELÄ KAUPAN PÄÄLLE STIHL MOOTTORISAHA!!!

INKKARI HINNAT ALKATV SAUNA UUSINETTO VAIHDOKIT


VAIHTOMÖNKIJÄT VIETY KÄSISTÄ JA NIISTÄ ON HUUTAVA PULA NYT ON LASKIMET KUNNOSSA TULE KYSYMÄÄN VAIHTOTARJOUS!!! NYT KANNATTAA TULLA KAUEMPAAKIN!!

Myymälässämme jatkuvassa esittelyssä uusia upeita Indian M-pyöriä tule valitsemaan sopiva!! KLIKKAA KUVAA KATSO VALIKOIMA!!

hammer_S_f5

MYÖS MUITA USKOMATTOMIA SUPERTARJOUKSIA TUTUSTU TARJONTAAN NETISSÄ, SOITA, MEILAA TAI TULE KÄYMÄÄN JA TEE KANSSAMME HYVÄT REILUT KAUPAT MEILLÄ EI VEDÄTETÄ!!!!